Säännöt ja salimaksut

Keljon Viestin voimailusalin salimaksut 1.2.2020 alkaen [uudet hinnat voimaan 1.9.2022 alkaen]

• avain (RFID-tagi) – 15 €

Kausimaksut:

• 1 kuukausi – 27,50 € [30 €]
  • 3 kuukautta – 70 € [75 €]
  • 6 kuukautta – 130 € [140 €]
  • 12 kuukautta – 220 € [230 €]
  • Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi (avaimen lunastamisen jälkeen).

Käyntikertaperustainen maksu

• 4 € / käyntikerta (ladataan maksetun summan mukaisesti avaimelle/salikortille)
  • Ensikertalaiset: kysy tutustumiskäyntiä, yhteystiedot alla.

Maksut tilisiirrolla. Vaihtoehtoisesti voi maksaa myös Smartum/Edenred-sovellusten kautta.

Seuran tilinumero FI83 5290 0240 2751 54 (OP-pankki)

Huom. vanhoista magneettijuovallisista salikorteista (= "kulkurikortti") siirrytään vähitellen RFID-tekniikkaa hyödyntäviin tageihin. RFID-tageille on oma lukijalaitteensa voimailusalin ulko-oven vieressä, ulkoa katsottuna oikealla. Pidemmällä aikavälillä vanhoista salikorteista luovutaan, mutta ne toimivat vielä toistaiseksi. Tässä vaiheessa uuden RFID-tagin voi saada käyttöönsä ilman erillistä maksua, kun on maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Yhteydenotot salimaksuihin ja avaimiin liittyen, myös tutustumiskäynnit (mieluiten WhatsApp/tekstiviesti):

• Aleksi Marttila +358 40 7563350
  • Janne Riekkinen +358 50 4621314

Avaimia  tehdään joka maanantai klo 18-18.30 Valorinteellä yläkerran toimistolla, tai  muulloin sopimuksen mukaan - joka tapauksessa ota mieluiten yhteyttä ennakkoon! Avaimen lunastamisen jälkeen alle 18-vuotiaat voivat harjoitella voimailusalilla maksutta (ikä todistettava pyydettäessä).

Salikortti/avain on henkilökohtainen ja sen väärinkäyttö, kuten toiselle lainaaminen on ehdottomasti kielletty. Tällaisissa tapauksissa salikortti/avain mitätöidään ja jäsenyys katkaistaan. Salikortit/avaimet voidaan tarkastaa tarvittaessa.

Salimaksut maksettava aina ennen kuun viimeistä päivää (mieluiten hyvissä ajoin), jotta salikortti/avain toimisi keskeytyksettä. Lisätietoa salikorttien/avainten toiminnasta ja päivittäisestä alla.

• Avainkortin käyttösopimus 2020.pdf 85 KB
    tästä voit tulostaa, täyttää ja allekirjoittaa voimailusalin avainkortin käyttösopimuksen. Toimita allekirjoitettu sopimus salikorteista vastaaville henkilöille (yhteystiedot yllä). Tulostettuja sopimuspohjia löytyy myös voimailusalilta.